Nieuws

De jongens van JO12-1 nog steeds ongeslagen!!

Zaterdag 2 oktober stond er voor de jongens (en trainers) een leuke, spannende wedstrijd op het programma. Er werd thuis gespeeld tegen vv Hoogeveen JO12-1. Dit team had slechts 1x gelijk gespeeld en de rest alle wedstrijden gewonnen. De jongens van FC Coevorden waren nog ongeslagen en hadden alle wedstrijden nog de volle 3 punten gepakt. De jongens wisten dat deze wedstrijd een lastige pot zou wouden. Het team van vv Hoogeveen JO12-1 houdt ook van een mooi stevig potje voetbal. Dat was het deze wedstrijd ook zeker.

Het fluitsignaal klonk en vanaf de 1ste minuut wisten beide teams continu te vechten voor de bal. Het ging in de 1ste helft mooi gelijk op, er werd mooi fanatiek door beide teams gespeeld. Toch weet dan de thuisploeg, FC Coevorden dan op voorsprong te komen….1-0. Niet veel later kwam daar dan ook de 2-0. Het team uit Hoogeveen gaf zich nog niet op en streden om elke bal. Daar komt dan een doelpunt voor vv Hoogeveen. Het is 2-1 en we gaan dan de rust in. Beide teams worden nog even goed toegesproken door de trainers/leiders. Een bekertje ranja erin en de mouwen weer omhoog!

Beide teams blijven mooi gewaagd aan elkaar, alleen weten de jongens van FC Coevorden de keeper van vv Hoogeveen te passeren. Dan wordt het al snel 3-1, niet veel later valt daar ook de 4-1 en net voor het eindsignaal valt daar nog de 5-1. De jongens van FC Coevorden JO12-1 hebben alles gegeven tot aan de laatste minuut!!