Nieuws

In de spotlights (deel 2): Jeugdsponsor Domino’s Pizza Coevorden

In deze tijden kunnen we de sponsoren minder bieden dan gehoopt. Geen zichtbaarheid via de voetballende teams en op de sportparken. Om onze sponsoren toch de aandacht te geven die ze verdienen krijgt elke jeugdsponsor aandacht op onze website. Vandaag is dat de jeugdsponsor van de JO-17 en JO-19, namelijk Domino’s Pizza Coevorden.

Domino’s Pizza is gevestigd in Coevorden in het oude NS-station aan het Stationsplein 1. Naast de welbekende pizza wordt er ijs, frisdrank en side-items zoals Cinnastix (kaneelbroodje uit de oven met vanille dipsaus), kip lava cake en poffertjes verkocht. Het water loopt je al in de mond.

Domino’s Pizza’s een bedrijf dat wereldwijd opereert. Dus je komt Domino’s Pizza overal tegen, maar Coevorden heeft natuurlijk het beste filiaal. Filiaalleider Ramon van Damme is trots op zijn winkel en op zijn fantastische team en op de heerlijke pizza’s die ze dagelijks mogen maken.

Corona gooide aanvankelijk roet in het eten voor de business. De winkel opent dagelijks dan ook later dan normaal. Maar de bezorgingen gaan gewoon door. In deze coronatijd zijn de bezorgingen gestegen tot 75% van alle bestellingen. Al met al kunnen we ons daardoor goed redden in deze lastige tijden. Bestellen kan onder andere via de website www.dominos.nl . Je kunt hierbij online volgen hoe het er met je bestelling voorstaat!

Door corona heeft de Domino’s shoot-out (gehouden in de rust van CSVC 1 en Germanicus 1) maar een aantal keren plaats kunnen vinden. Een mooi initiatief en hopelijk kan dat op termijn weer plaats vinden.

Ramon is getrouwd en heeft 4 kinderen. Ramon raakte via Michel Pot betrokken bij FC Coevorden. Na een goed gesprek met Michel werd besloten om sponsor te worden. Na het vertrek van Michel is Ramon niet afgehaakt en heeft hij het sponsorschap doorgezet. Hier zijn we uiteraard zeer blij mee. Ramon is tevreden met de huidige gang van zaken (behalve corona dan).

Zelf heeft hij nooit gevoetbald en dat is ook de reden dat Ramon geen echte favoriete voetbalclub heeft. Wel heeft hij een lange periode aan Taekwondo en Thaiboksen gedaan. Momenteel is het zwemmen, hardlopen en mountainbiken wat de klok slaat. Heel sportief dus!

Naast het sporten is Ramon actief in zijn moestuin en met zijn kippetjes. Als er dan nog tijd over is, dan doet Ramon aan slotcar-racen (racen met electrische auto’s).

Ramon, hierbij bedanken we je voor jouw enthousiasme en bijdrage als sponsor!