Nieuws

JO11-2 sluit af met wedstrijd tegen ouders

Gisteren (26 juni) stond de laatste wedstrijd van de regiocup op het programma voor de JO11-2, maar helaas meldde de tegenstander zich eergisteren af. Ze durfden het vast niet op te nemen tegen deze toppers. Maar ja, vanaf vandaag mocht er weer publiek langs de lijn en de trainers en jongens wilden toch nog wel graag even hun kunstjes laten zien, dan nemen we het toch gewoon tegen de ouders op!

De opkomst qua ouders was groot, evenals de monden van deze ouders, die zouden de jongens wel even alle hoeken van het veld laten zien. Kwamen die even bedrogen uit, menig moeder en vader had na 1 sprint al de tong op de grond liggen, ook het aannemen van een bal is moeilijker dan het lijkt en die jongens zijn toch best wel snel en behendig. Toch waren het de ouders die op voorsprong kwamen, dit duurde niet lang, maar blij waren ze wel.

Na een tactische wissel in de 2e helft kregen de ouders toch wat doelpunten om de oren, en dankzij een nogal partijdige scheidsrechter ook wat gele kaarten. Na wederom een tactische wissel, wisten de ouders toch terug te komen naar 4-5, en wilden meer, maar diezelfde scheids besloot toen maar af te fluiten, want de jongens mochten natuurlijk niet verliezen van hun ouders.

Daarna volgde er nog een plechtige ceremonie met mooie woorden en medailles van de trainers voor elke speler en een presentje voor de trainers van de spelers. Het was een heerlijke afsluiting van een vreemd seizoen, op naar een nieuw seizoen met de ouders weer langs de lijn (waar ze misschien iets beter uit de verf komen dan op het veld) en de jongens strijdend in het veld!