Nieuws

Makkelijke winst voor JO17-3

De jongens van SJO FC Coevorden JO17-3 winnen vandaag (11 september) makkelijk de 2e bekerwedstrijd. Vandaag 11 september stond Noordscheschut op papier om 10:00 uur op de Pampert. De jongens van de JO17-3 waren gebrand om deze wedstrijd te winnen en de punten thuis te laten. Vooral na de pech van vorige week.

Vanaf minuut 1 waren we scherp en zaten we er kort op. Sander kreeg al snel een goede mogelijkheid met een volley op de lat. Snel daarna kwam Wesley over de rechter kant er snel langs en speelde 2 spelers het bos in en kon afdrukken voor de 1-0. Kans op kans ging mis.. toen gewisseld Enes kwam er in en had gelijk een goede actie en gaf de bal naar Sander en die zette de 2-0 op het scorebord. Dit was ook gelijk de rust stand.

Na de rust 2 wissels toegepast. Gregory en Dylan kwamen er in. Er veranderde gelijk wat. De 3-0 was voor Gregory met goede voorbereiding van Milan. Ook de 4-0 knalde Gregory er in via een ‘PERFECTE’ vrije bal van Milan (A.K.A. Ronaldo). Kort daarna had Sander een prima actie en kon de bal achter de keeper krullen en tekende voor de 5-0. Laverio dacht ‘dit is nog niet genoeg’ en kreeg eindelijk een schiet kans op rand 16.. en ja hoor… De 6-0.. We bleven vechten om de 0 te houden. De hele wedstrijd had Kees niks te doen… Tot de laatste minuten moest onze keeper paar keer redden.. en bleef op de been.

Uiteindelijk 6-0 winst op Noordscheschut… Nu wel volgende week op naar Raptim! ⚽🔥💪🏻