Nieuws

De JO15-1 wint ook 3e bekerwedstrijd

De JO15-1 wint ook 3e bekerwedstrijd !!

Vandaag stond de 3e bekerwedstrijd op het programma thuis tegen DVC Dedemsvaart JO15-2.

Door goed voetbal kwamen we al snel op voorsprong in de 1e helft door onze super spits Gammachu 2x en een eigendoelpunt van de tegenstander.

De JO15-1 gaat de rust in met een 3-0 voorsprong.

De 2e helft zijn we wat later begonnen door het slechte weer. Goede beslissing van onze scheidsrechter

We begonnen direct scherp en gretig aan de 2e helft en kwamen direct op 4-0 door uiteraard onze super spits Gammachu die goed op dreef was vandaag.

Onze tegenstanders die weinig te vertellen hadden vandaag kregen nog een vrije bal die aardig werd genomen en via de lat werd binnen getikt, 4-1.

Maar onze JO15-1 hadden er zin in vandaag en door een fantastische aanval over 3 schijven wist Rafaël nog de 5-1 binnen te schieten.

Al met al een goede wedstrijd en vol vertrouwen op naar volgende week uit tegen Den Ham JO15-2