Langenberg Motors

JO15

FC Coevorden is zeer verheugd met Langenberg Motors als kledingsponsor voor onze jeugd onder 15.

Meer dan 150 motoren

In de showroom van Langenberg Motors in Coevorden zijn meer dan 150 modellen te bewonderen. Over zowel nieuwe als occasion motoren kan verkoper Richard u alles vertellen.

Langenberg Motors is een officiële dealer van Honda, Benelli, service dealer yamaha sym motorscooter en metropolis en heeft motoren van alle categorieën, waaronder supersport, choppers en nog veel meer!

Van sportief tot retro

Ben u op zoek naar een nieuwe of gebruikte scooter? Dan bent u bij Langenberg Motors aan het goede adres. Van sportieve modellen tot retro, wij hebben alle soorten scooters in huis.

Ook vele motorscooters op voorraad

Kom gerust eens kijken in onze showroom, naar scooters van merken als Peugeot, Sym, Yamaha, Vespa, Gts, Agm en nog veel meer.

Onze motorkleding

Langenberg motors heeft een wijd assortiment aan kleding om al uw wensen te doen vervullen. Van maten XS tot XXL, onze kleding zal u passen als geen ander! Omdat looks ook van belang zijn komen onze kledingsstukken in talloze kleuren om u de stoerste op de weg te maken!

Naast comfort en een goede look hoort natuurlijk een goede bescherming. Onze kledingstukken zijn ontworpen voor optimale veiligheid, ongeacht uw rijstijl. Man, vrouw en kind zijn veilig in onze kleding. Helmen, handschoenen, broeken, jackets en meer, uw veiligheid is van ons belang!
Naast kleding voor op de weg bieden wij ook de officiële Honda en Yamaha vrijetijdskleding voor de echte motor fan aan. Laat zien dat u trots bent op uw favoriete merk!

Onze medewerkers helpen u graag op professionele wijze de beste kleding voor uw budget te selecteren. Wij respecteren nog steeds de leuze “klant is koning” en zijn niet tevreden tot u het bent.
De koffie staat klaar, dus kom eens langs!

Goede reis,

Langenberg Motors