Nieuws

SJO FC Coevorden JO7-1 speelt eerste oefenwedstrijd

V.l.n.r.: Duc, Rick, Jesper, Dyon, Seb, Djavey, Lizz, Thijs, Aimée en Emma.

SJO FC Coevorden JO7-1 speelt eerste oefenwedstrijd.

Zaterdagochtend speelde JO-7 1 zijn eerste oefenwedstrijd tegen Sweel op het zonovergoten sportpark de Klinkenvlier in Coevorden. Met een supportersschare waar beide eerste elftallen trots op zouden zijn werd er afgetrapt door FC Coevorden. In het begin was het nog wat onwennig, maar al snel werd er door de jongens en meiden hard gewerkt en goed verdedigd. Sweel kwam er echter een aantal keer goed uit de en scoorde vrij snel achter elkaar 4 doelpunten. FC Coevorden liet zich ook niet onbetuigd en beet steeds meer van zich af. Dit met een paar goede kansen tot gevolgd die net wat richting miste. Uiteindelijk was het eerste bevrijdende doelpunt gemaakt door Seb, die met een prachtig en krachtig schot de 4-1 op het scorebord zette. Net voor rust werd het 5-1 voor Sweel na een snelle uitbraak.

Tweede helft

Na een tactische bespreking in de rust door de trainers stond het de tweede helft stukken beter. De tweede helft waren de heren en dames ook voornamelijk op de helft te vinden van Sweel. Het miste net aan scherpte voor de goal. Door een aantal snelle uitbraken werd de eindstand uiteindelijk 9-1 voor Sweel. De penalty’s waren echter een prooi voor FC Coevorden.

Ondanks het verlies zijn de trainers trots op de inzet en vorderingen die zijn gemaakt. Op naar de volgende wedstrijd!