Nieuws

123inkt.nl blijft FC Coevorden ook de komende drie seizoenen trouw

Hoofdsponsor Jeugd 123inkt.nl blijft ook de komende drie seizoenen FC Coevorden ondersteunen. 123inkt.nl is al sinds 2017 als Hoofdsponsor Jeugd aan de vereniging verbonden. Met meer dan 4 miljoen klanten is het bedrijf marktleider in de online verkoop van inktcartridges, toners en papier.

André Maes (bestuurslid FC Coevorden) is zeer blij met de verlenging van de samenwerking: ‘123inkt.nl is al 6 jaar onze kledingsponsor en we gaan een 3e termijn in voor weer 3 seizoenen. De samenwerking is geweldig! 123inkt.nl is meer dan een kledingsponsor, ze assisteren bij o.a. sponsoravonden, organiseren toernooien, leveren kantinemateriaal en goodies. Er is regelmatig contact en dat verloopt zeer prettig en soepel. Er staan meerdere professionals van 123inkt.nl klaar om de vereniging te helpen. We zijn zeer blij met 123inkt.nl als Hoofdsponsor Jeugd en we gaan samen voor een lange en succesvolle samenwerking.

Ook vanuit de sponsor is men verheugd met de verlenging van de samenwerking: ‘Na zes prachtige jaren zijn wij blij hier nog minstens drie seizoenen aan toe te voegen. De samenwerking verloopt geweldig en het enthousiasme bij alle betrokkenen is groot. Zo kunnen we de voetballende jeugd de komende jaren perfect blijven ondersteunen!’

Nieuwe kledinglijn
Vanaf komend seizoen zullen alle FC Coevorden leden dus in hun nieuwe – door 123inkt.nl gesponsorde – Patrini kleding het complex van onze vereniging betreden. Binnenkort volgt de onthulling van deze volledig nieuwe kledinglijn en zal de complete set (wedstrijdtenue, presentatiepak en voetbaltas) in de kantine te bewonderen zijn.