Nieuws

De JO12-1 neemt 3 punten mee naar Coevorden

De JO12-1 neemt 3 punten mee naar Coevorden!!

Na de laatste periode in de 1ste klasse veel geleerd te hebben, nu inmiddels weer in de 2de klasse.

De 1ste westrijd door pech verloren, de 2e wedstrijd 10-2 gewonnen. We raken weer in vorm en spelen weer als een team.

Vandaag een mooie voetbalwedstrijd bij Klazienaveen. De jongens begonnen stroef en kwamen al snel op 1-0 achterstand.

Arne maakte vervolgens met een mooie actie 1-1 na een perfecte voorzet van Justin. De tegenstander maakte vervolgens 2-1 na een slippertje achterin. Niek schreeuwde vervolgens de jongens vooruit en dat had effect.

Bariz, Tobias en Justin hielden de defensie dicht en schoven langzaam naar voren. Al snel maakte Abdul de 2-2. En daarna de 2-3 van Naud.

De tegenstander wist het niet meer en onze jongens combineerde naar hartelust. Na een mooie assist van Lucas scoorde Abdul.

In de rust besproken dat als we verder uitliepen trucjes en nieuwe acties ook toegestaan waren. Al snel na rust zorgden Arne en Lucas voor de verdiende 2-6. Dit vooral door het goede storen van Jurrian Naud en Bariz. De 2-7 was vooral mooi door het goede samenspel en oog voor elkaar. De tegenstander maakte er nog 1 en we eindigden de wedstrijd met 3-8.