Nieuws

JO15-1 pakt eindelijk weer punten

JO15-1 pakt eindelijk weer punten!!

Vandaag stond er een thuiswedstrijd op het programma, tussen de nr 10 FC Coevorden JO15-1 tegen de nr 11 NWVV/Titan JO15-1.

Beide team waren dan ook goed aan elkaar gewaagd. De jongens van de JO15-1 hadden de afgelopen 4 wedstrijden iedere keer net verloren met 2-1😔. De bal (en doelpunten) moesten vandaag een keer de andere kant opvallen😉.

In de 1ste helft werden er van beide kanten niet heel veel kansen gecreëerd, de jongens gingen dan ook de rust in met een 0-0.

Na een bekertje thee in de rust, kwamen de jongens van de JO15-1 weer (met goede moed) het hoofdveld op gelopen.

Zij begonnen de 2e helft gelijk goed met druk zetten op de tegenstanders, mooi voetbal en kansen creëren. Al snel viel daar dan ook de 1ste goal voor de thuisploeg….en nu door.

Met een 1-0 voorsprong moest er nog lang gevoetbald worden, we zijn er nog niet. Ook kregen de tegenstanders enkele kansen, alleen werden deze kansen (gelukkig) niet beloond met een goal.

FC Coevorden maakte dan ook gelukkig niet lang daarna de 2e goal. Met (helaas) wat enkele blessures waren er geen wisselspelers meer aan de kant van FC Coevorden. Nog even een paar minuten volhouden. Enkele minuten voor het eindsignaal werd dan ook nog de 3e goal gemaakt door de thuisploeg. Eindstand 3-0 winst💪⚽️.

Met een goed gevoel gingen de jongens (en trainer/leider) van de JO15-1 het hoofdveld af.

Op naar de volgende thuiswedstrijd, volgende week eerst even een weekje rust. Zaterdag 6 mei spelen zij weer thuis tegen de Zwartemeerse Boys JO15-1 op Sportpark de Pampert