Nieuws

De JO15-1 pakt weer 3 punten

De JO15-1 pakt weer 3 punten!!

Vandaag stond de wedstrijd uit tegen DVC Dedemsvaart op het programma, aftrap 8.30 uur. (dus heel vroeg vertrekken, 7.15uur😁)

De jongens en dame van de JO15-1 hadden er vandaag allemaal weer zin in om lekker te voetballen. Vanaf de aftrap zijn we direct weer lekker fel begonnen aan de 1e helft.

De tegenstander werd goed onder druk gezet en FC Coevorden kreeg binnen 10 min al 2 mooie kansen. Onze spitsen waren nog niet scherp genoeg om deze kansen te verzilveren.

DVC Dedemvaart kwam er 1 keer uit en door een kleine mis communicatie (in onze trouwens zeer sterke verdediging) kwamen ze op 1-0 voorsprong.

De jongens en dame lieten de koppen niet hangen en gingen verder opzoek naar de gelijkmaker.

Er werden nog 2 kansen gemist voor de rust maar het bleef 1-0.

2e helft stonden we direct weer scherp en starten we goed door een paar prima steekpassen van Bram op Dilan die een paar fantastische voorzetten gaf waardoor we snel op 1-1 kwamen door een doelpunt van Rafaël.

Het vertrouwen groeide met de min maar helaas werd onze verdediger Tim Wolf door een flinke tackel op de tegenstander met een gele kaart voor 5 min naar de kant gestuurd.

FC Coevorden voetbalde vrolijk door en ging op zoek naar de 2e goal. Die viel uiteindelijk 3 min voor tijd en werd fantastisch afgemaakt door Demi.