Nieuws

FC COEVORDEN, WELKOM BIJ HET DRENTS VERBOND!

Vanaf heden is FC Coevorden lid van het Drents Verbond. FC Coevorden is een samenwerkende jeugdorganisatie voortkomend uit de moederverenigingen CVV Germanicus en vv CSVC. Sinds 2011 speelden de A-junioren al samen, waarna men in 2015 besloot om ook de B, C en D-jeugd samen te voegen. Om de SJO compleet te maken voetballen alle jeugdspelers, ook de nog niet genoemde jongste jeugd, vanaf het huidige seizoen onder de naam FC Coevorden.

bron: fcemmen.nl/drents-verbond

Ivar Kosters en Ramon van Nuil, hoofd jeugdopleidingen bij FC Coevorden zijn trots om zich aan te mogen sluiten bij het Drents Verbond: “wij maken graag gebruik van de kennis en ervaring van FC Emmen op voetbaltechnisch en organisatorisch gebied ter ondersteuning van onze jeugdopleiding. Het was voor ons een logische keuze om ons aan te sluiten bij het Drents Verbond. Immers hebben zij als doel een sportief bolwerk te vorm in de provincie Drenthe. Daar sluiten wij ons maar wat graag bij aan.”

Over het Drents Verbond
Middels het Drents Verbond wil FC Emmen door te verbinden en te inspireren invulling geven aan de samenwerking met 23 aangesloten amateurverenigingen. Het Drents Verbond maakt zich sterk door een intensieve samenwerking op sportief, financieel, organisatorisch en maatschappelijk gebied. Zo worden er ieder seizoen diverse bijeenkomsten en kennissessies georganiseerd.