Nieuws

Gelijkspel voor de jongens van de JO13-2

Gelijkspel voor de jongens van de JO13-2.

De JO13-2 moest vandaag uit naar DZOH tegen de JO13-4.

Het zonnetje is goed aanwezig en dat is voor het publiek wel lekker maar voor de spelers en zeker de keeper best wel lastig.

De wedstrijd begint aan beide kanten goed en de jongens zitten er direct fel op. Na 10 minuten spelen wordt het voor FC Coevorden 0-1..DZOH reageert er snel op door 1-1 te maken.. bij onze jongens zakt daarna de alertheid en daar maakt DZOH gebruik van en voor de rust staat het 3-1. In de rust een peptalk en met frisse moed gaan de jongens het veld weer op.

Voor beide teams zijn er kansen, dit zorgt voor enige spanning bij het publiek. Onze keeper weet de ballen uit het doel te houden en door goed samenspel komen de jongens terug en zorgen voor een eindstand van 3-3.