Nieuws

Helaas weet de JO15-1 hun laatste bekerwedstrijd tegen medekoploper niet te winnen

Vandaag stond de lastige wedstrijd tegen de koploper DETO JO15-1 op het programma. In de 1e helft hebben we redelijk gevoetbald maar te weinig kansen gecreëerd.

DETO kwam er een aantal keren goed door met mooi voetbal en kwam al snel op een 0-1 voorsprong.

De jongens en dame van FC Coevorden gaven alles om de gelijkmaker te maken maar door een overtreding van ons in het strafschopgebied kregen we een terechte penalty tegen waardoor het 0-2 werd.

In de 2e helft hebben alles geprobeerd om de stand gelijk te trekken maar de tegenstander was gewoon beter en liep het uit naar een verdiende 0-4 overwinning van DETO JO15-1.