Nieuws

JO13-1 behoudt ongeslagen status

JO13-1 behoudt ongeslagen status.

Vandaag moesten we vroeg uit de veren, want er moest al om 9u afgetrapt worden in Ter Apel. De eerste helft waren onze mannen goed bij de les. Dit leidde na een aantal kansen tot de 0-1 van Hidde. Niet veel later was Jestin attent bij een corner en werkte de 0-2 tegen de touwen. We bleven naar behoren voetballen en vooral over de linkerkant werden we meerdere keren gevaarlijk. Ook nu leidde dit weer tot een corner, deze werd afgeslagen, maar viel precies bij Thomas voor de voeten. Hij aarzelde niet en schoot onhoudbaar de 0-3 binnen.

Hierna was het tijd voor ranja en een kritische noot. Want er was vandaag veel meer mogelijk. De 2e helft stapten we dan ook met goede intenties het veld op. De tegenstander had echter hetzelfde voornemen en beten meer van zich af.
Het lukt ons minder om ons eigen spel te spelen en na een slordige fase stond het zowaar 2-3.

Wij bleven echter de bovenliggende partij en kregen ondanks het slordige spel een aantal 100% kansen. Helaas stond het vizier van onze voorhoede niet op scherp vandaag. Wederom was het Hidde die met een prachtig afstandschot de keeper het nakijken gaf; 2-4.

Hiermee leek de wedstrijd gespeeld, maar toch werd het nog even spannend na een makkelijk gegeven strafschop. Deze werd onhoudbaar voor keeper Niek ingeschoten. Hiermee werd het 3-4, wat tevens de eindstand zou zijn.

Een terechte, maar te klein uitgevallen overwinning. Volgende week, thuis tegen VKW, hopen we onze ongeslagen serie te verlengen. https://www.facebook.com/photo/?fbid=791021413029030&set=a.468374208627087