Nieuws

Mo13-1 speelt gelijk tegen Alcides

De meiden van MO13-1 speelden vandaag de eerste wedstrijd van het seizoen. Tegen de verhoudingen in kregen wij een doelpunt te verwerken.

Flink balen! Maar deze ploeg heeft vaker laten zien flinke dosis doorzettingsvermogen te beschikken. Hoppa 1-1 en niet veel later 2-1, super!! 🎉

Na de rust werd bijna de hele tweede helft gecontroleerd door onze meiden, ondanks een paar flinke kansen bleef een extra doelpuntje helaas uit.

De 2-2 van Alcides was een doelpunt die voor enige discussie zorgde. Volgens de grensrechter stonden twee Alcides meiden buitenspel, de scheidsrechter beslist, dus incasseren en doorgaan.

Vanaf dat moment kantelde de wedstrijd in ons nadeel. Een penalty tegen, gelukkig ging deze naast.

Al met al een keurige 2-2 en het eerste puntje is binnen 💪🏻👍🏻

We kunnen terugkijken op een knappe en mooie eerste seizoenswedstrijd. Op naar de volgende!!