Nieuws

JO13-1 krijgt te weinig.

JO13-1 krijgt te weinig.

Vandaag stond de wedstrijd op het programma tegen het altijd fysiek sterke FC Klazienaveen.

Het was dus zaak om de duels te mijden vandaag. Dit lukte in de eerste helft echter zelden. Dit was vooral te wijten aan het slordige spel van onze kant. Klazienaveen kon daardoor een aantal keren gevaarlijk worden, doordat ze veelal de lange bal hanteerden, en hiermee vrij voor onze keeper kwamen. Daarmee hadden ze 3 keer resultaat.

Tussendoor waren onze jongens ook een aantal keren gevaarlijk, voornamelijk na goed doorzetten van onze spits die zo een paar keer voor gevaar zorgde. Hiermee hadden we voor de rust 1 keer succes.

Met het onrustige spel gingen we te veel mee in het spel van de tegenstander. Daarom ook de opdracht voor de tweede helft om ons eigen spel te gaan spelen.

Het was nog zeker niet gespeeld. De tweede helft was duidelijk voor ons en we drukten de tegenstander voortdurend op eigen helft terug.

Lang was het de keeper van de gasten die een grote sta in de weg was. Totdat we hem dan toch ook een keer wisten te omzeilen, de aansluitingstreffer was een feit. Dit gaf de jongens extra energie en ze gingen vol op zoek naar de gelijkmaker. Telkens was het echter een tegenstander die zich ervoor gooide, wanneer wij in kansrijke positie kwamen.

Zo liep de tijd langzaam weg en bleef het scorebord op 2-3 staan.

Conclusie was dat we het de eerste helft hadden laten liggen, maar dat de jongens wel karakter hadden getoond, zonder hiervoor te worden beloond.

Komende week herstellen van de pijntjes die er links en rechts waren en dan uit tegen SVBO laten zien dat we ook vanaf het begin scherp kunnen zijn
https://www.facebook.com/FCCoevorden/posts/pfbid02UDY3dctAFqVEcHyNyNberfVoJ6BXyvF4f9etWAR4T9AL3wjxY9grpdh8JVj4wSpql