Nieuws

JO15-1 wint eerste bekerwedstrijd uit bij DKB’44.

De eerste bekerwedstrijd voor de JO15-1 stond vandaag op het programma. Uit tegen DKB’44.

In de eerste helft was het nog wel even zoeken naar elkaar, maar als snel ging het de goede kant op. Door een overtreding van de thuisploeg werd de bal op de stip gelegd en kwam FC Coevorden op een 0-1 voorsprong.

Niet veel later viel daar dan ook de 0-2. De thuisploeg wist voor de rust ook nog te scoren, en het was 1-2 bij rust.

Na de rust kwamen er bij FC Coevorden wat nieuwe spelers het veld in. De stand bleef lang op 1-2 staan, nog 5 minuten op de klok voor het einde.

Dan komt de JO15-1 van FC Coevorden er toch nog uit en weten ze dan ook de 1-3 te maken. Dan valt nog snel de 1-4 en ook nog de 1-5.

Een mooie eerste overwinning voor de spelers van de JO15-1 (en trainers/leiders).

Op naar volgende week, dan spelen ze thuis om 13.00uur tegen Bergentheim JO15-1.