Nieuws

JO19-1 wint overtuigend met 1-3 van SC Erica

Voor de eerste bekerwedstrijd mocht FC Coevorden JO19-1 op bezoek bij de JO19-1 van SC Erica. Op het kunstgrasveld van Erica begon de wedstrijd om 14:30.

In de volle zon begon FC Coevorden dominant aan de wedstrijd. Halverwege de eerste helft ontstond daardoor al de 0-1 voorsprong. Vanuit een voorzet van Gregorie wist Abdi de score te openen. De 0-1 was daarmee ook de ruststand.

Nog geen 5 minuten in de tweede helft kwam de overduidelijke ‘goal van het seizoen nominatie’ op naam van Gregorie. Na een geweldige assist van Stan wist Gregorie de score te verdubbelen. Stan bracht de score nog naar een 0-3 en vlak daarna werd er nog een speler van Erica naar de kant gestuurd met een rode kaart. Uiteindelijk wist Erica nog de 1-3 te maken en bleek dat de uitslag van de wedstrijd te zijn.

Een mooie start van de beker voor de JO19-1. Aankomende zaterdag om 14:30 wordt VKW verwacht op de Pampert.