Nieuws

De JO12-1 wint thuiswedstrijd

Vandaag hadden we ons voorgenomen de tegenstander vast te zetten en zo snel mogelijk de bal af te pakken. Dit wilden we doen met 3 achterin en 4 op het middenveld.

De aanvoerder Lucas zei: “het komt wel in orde vandaag trainer”. Zo gezegd zo gedaan. Binnen 5 minuten stonden we 0-1 achter. Ze pepten elkaar op en zeiden nu wij. Ryder ging jagen samen met Bariz en Abdul. Steeds vaker kregen we de bal en na een mooie actie van Arne Lucas en Ryder 1-1 door Ryder. Dion en Yafet drukte door en de tegenstander was het kwijt. We bleven maar jagen en al snel was het 2-1.

Tweede helft zelfde verhaal met een ijzersterke verdediging van Justin Tobias en Bram en onze altijd goede keeper Niek. 10 minuten voor tijd nog een vrije trap en een geweldige goal van Justin.

De laatste 5 minuten was de tank leeg en werd het 3-2. Daar bleef het bij en nu weten we ook wat winnen is in de 1ste klasse