Nieuws

FC Coevorden JO 13-2 pakt wederom 3 punten

FC Coevorden JO 13-2 pakt wederom 3 punten.

Om 10.15 klinkt het startsignaal voor de wedstrijd tegen Beilen. Al in de eerste minuten weet Marcindo vanuit de corner van Kian te scoren. Niet veel later zet Luuk ons op de 2-0 voorsprong. Dan volgt een mooie actie van Robbin die de bal terug speelt naar Lars en Lars kan de bal ver uit schieten. De keeper van Beilen weet een aantal van onze ballen uit zijn doel te houden.

Dan weet Dhevano een gat te vinden in de verdediging van Beilen en knalt de 3-0 erin. Glenn weet de bal mooi binnen te houden waarop Jaylano een mooie actie naar voren kan maken. Het is Kian die vanaf links de corner maakt en Dhevano weet te vinden die ons op 4-0 voorsprong zet. Dan komt Julian het veld op en laat meteen van zich horen met een paar mooie schoten op doel,helaas weet de keeper ze tegen te houden.

Dan verslappen we als FC Coevorden, we laten kansen liggen spelen niet in de breedte en missen daardoor elkaar. Na goede instructies van captain herpakken we ons. Kian kan via links een aantal spelers van Beilen voorbij spelen en geeft een voorzet op Justin die de bal mooi in het net weet te krijgen. Met deze 5-0 gaan we de kleedkamers in voor de rust en kan iedereen opwarmen. Na de rust gaan we weer sterk van start en maakt Dhevano de 6-0. Dan volgt er slordig spel van onze kant waardoor Beilen de 6-1 kan maken. Ruben staat stabiel zijn mannetje achterin net zoals Glenn en Jaylano. Daardoor blijft de bal in ons bezit. Vanuit de voorzet van Kian maakt Justin de 7-1. Frank en Julian weten elkaar goed te vinden en spelen mooi over. Robbin kan Luuk goed vinden en door dit mooie overspeelwerk kan Dhevano vanuit de corner van Justin de 9 -1 maken even later klinkt dan ook het eindsignaal.