Nieuws

De JO15-1 pakt eindelijk weer punten

Gistermorgen stond de lastige thuiswedstrijd tegen Den Ham JO15-1 op het programma.

De JO15-1 mocht gisteren de wedstrijd spelen op het hoofdveld van CSVC 1. (wie weet brengt dat geluk)

De 1e helft starten we goed aan de wedstrijd met heel veel strijd wat we hadden afgesproken voor de wedstrijd.

De verdediging stond als een huis en Den Ham had niks in te brengen. Geen enkele kans gehad de 1e helft. Na een paar zeer mooie aanvallen kwamen we verdiend voor met 1-0 door Rafael.

Na de rust hadden we erweer zin in en gingen we op zoek naar de 2e goal.

Er werd goed door het team samen gespeeld en kwamen er ook een aantal keren goed uit, maar de 2e goal viel helaas niet.

Onze tegenstander werd steeds gevaarlijker maar onze verdediging liet zicht niet gek maken en de eindstand is op een dik verdiende 1-0 gebleven.