Nieuws

MO13-1 boekt vooruitgang

Vandaag speelde MO13 thuis een oefenwedstrijd tegen Klazienaveen. De beker wedstrijden zijn inmiddels gespeeld maar het hele team is leergierig en gretig genoeg om haar beste beentje voor te zetten. Plezier staat immers voorop!

De meiden uit Klazienaveen zijn een maatje te groot dus we wisten dat het een pittig potje voetbal zou worden. De eerste helft hebben onze meiden goed gevoetbald en gingen we met slechts 0-1 de kleedkamers in. Dat voelde als een overwinning. Tijdens de rust werden er nieuwe plannen gesmeed en trokken we de stoute schoenen aan. Een aantal meiden werden van positie gewisseld en nadat scheidsrechter Marco Jongbloed op de deur klopte gingen we met frisse moed aan de bak voor de experimentele fase van de wedstrijd.

Vooral aanvallend wist MO13 nu mooie kansen te creëren door een creatieve mid mid en een snelle linksvoor. De aansluiting naar voren was dan ook een stuk beter. Kortom een geslaagde en leerzame wedstrijd! Zoals verwacht waren de meiden van Klazienaveen sterk en werd de eindstand 0-4

Na het eindsignaal gingen onze meiden tevreden de kleedkamer in, elke wedstrijd worden er flinke sprongen gemaakt en vooruitgang geboekt. De drang om te winnen is groot maar we houden het hoofd koel zodat we kunnen blijven groeien in het nog prille seizoen.